Update

Zolang het kan/mag en het verantwoord is zijn wij geopend. Daarbij vragen wij u dringend zich te houden aan de door RIVM opgestelde richtlijnen en onze richtlijnen.

Wij vragen u online een afspraak in te plannen voor een bandenwissel. Voor een bandreparatie, nieuwe accu e.d. kunt u nog wel zo bij ons terecht.

Voor apk, beurten, repartie e.d. neem telefonisch contact op om een afspraak te plannen.

  • Houdt 1,5 mtr afstand
  • Meldt u zich met max. 1 persoon per auto aan de balie
  • Betreed de werkplaats niet anders dan voor het naar binnen en buiten rijden van de auto
  • Vermijd leunen aan de balie
  • Wacht zoveel mogelijk buiten of in de auto
  • Lees  verder ook onderstaande maatregelen.

Bedankt voor uw begrip. Samen moeten wij hier doorheen.

—————————————————————————————–

De wereld strijdt tegen Corona. Wij vertrouwen er op dat iedereen hierin zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt en de adviezen van overheid/RIVM opvolgt.

Met inachtneming van onderstaande voorwaarden kunnen we op verantwoorde wijze door gaan met onze dienstverlening en u van dienst blijven zijn.

Maatregelen coronavirus
Wij nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen en vragen u deze ook na te volgen.

Onze maatregelen
Wij laten handen schudden even achterwege en zullen enige vorm van afstand tot u en tot elkaar bewaren. Wij besteden nog meer aandacht aan de schoonmaak van bijvoorbeeld de balie, deurklinken en andere veelgebruikte oppervlakken. Vergaderingen (intern en met andere regionale en/of landelijke bedrijven, e.d. zijn tot nader orde uitgesteld en/of geannuleerd.

Afstand bewaren
Wij vragen u enige afstand te bewaren tot onze medewerkers en eventuele andere aanwezige klanten. Gooi uw koffiebeker na gebruik zelf in de prullenbak.

Heeft u koorts?
Breng uw auto niet langs ten tijde dat u koorts heeft.

Bent u in een RIVM risicogebied geweest?
Breng uw auto niet langs binnen twee weken nadat u uit het risicogebied bent teruggekomen.

Heeft u contact gehad met een besmet persoon & heeft u last van koorts of luchtwegklachten (hoesten, keelpijn, niezen, verstopte neus of loopneus) of problemen met ademhalen?
Breng uw auto niet in tijden dat u symptomen vertoond.

Geldt een van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt?
Neem dan graag telefonisch contact met ons op. Samen maken we dan afspraken over hoe verder, we kunnen de afspraak dan in overleg uitstellen.

 

We bedankt u alvast voor uw medewerking. Tot snel!