Vanaf 1 juni 2017 opent Van Essen Autoservice Vaassen haar deuren op een nieuwe locatie in Apeldoorn en onder een nieuwe naam. Op de Autoboulevard Apeldoorn-Noord als Premio Van Essen Banden- en Autoservice.

De verhuizing betreft alleen de vestiging in Vaassen. De vestiging in Emst blijft gewoon actief!

Nieuwe locatie, nieuwe naam, dezelfde medewerkers, dezefde service

De locatie en naam veranderen misschien, maar u kunt nog steeds een beroep doen op de vertrouwde specialisten. Het complete team medewerkers verhuist mee. De voor u bekende gezichten zullen dus gewoon de service leveren die u van ons gewend bent. En uitgebreider zelfs! Want de ambitie is om te blijven groeien. Groei in specialisaties en groei in service. Dit alles om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuwe stap in de toekomst

Met de verhuizing en overgang naar Premio wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het indrukwekkende bestaan van Van Essen. Na 70(!) jaar blijven wij ons nog steeds ontwikkelen en zetten nu weer een nieuwe stap in de toekomst. Aansluiting bij het Premio-netwerk is daarom een logische stap.

Persbericht over verhuizing van Van Essen Vaassen naar Apedoorn in het Vaassens Weekblad

Waarom Premio

Premio is een netwerk van specialisten. Zij staan garant voor kwaliteit in banden- en volledige autoservice. Vakmanschap, transparantie en betrouwbaarheid zijn hierbij kernwaarden en dat zijn de waarden die wij zelf ook altijd hebben nagestreefd.

Daarom hopen wij u te blijven of voor het eerst te ontvangen op onze nieuwe locatie voor in Apeldoorn. Om de kleine afstand te overbruggen stellen wij extra leenauto’s, haal/brengservice en leenfietsen ter beschikking.

Maak een afspraak en laat u overtuigen.

Welkom bij Premio Van Essen!

Namens team Premio Van Essen,

Wilco van Essen  –  Eigenaar
Rudolf Melsen  –  Bedrijfsleider

Nieuwe contactgegevens

Premio Van Essen
Laan van de Dierenriem 44
7324 AA  Apeldoorn
Telefoon: 055-720 08 80
E-mail: apeldoorn@premio-vanessen.nl

Afspraak maken voor na 1 juni? Dat kan!

Wilt u een afspraak maken voor een apk, reparatie of onderhoudsbeurt op of na 1 juni in Apeldoorn? Dat kan. Bel 055-720 08 80! Rudolf of één van zijn collega’s plannen de afspraak  graag voor u in.

Ps: En vergeet niet te profiteren van onze openingsacties!