Laat ook uw auto apk keuren bij Van Essen!

Van Essen is een officieel erkend keuringsinstantie van de RDW. Bij ons kunt u uw auto,  bestelbus, trike of camper laten apk keuren. Onze gecertificeerde apk-keurmeersters keuren jaarlijks ca. 3.000 à 4.000 voertuigen van alle merken en types.

Is uw voertuig goed, dan is hij goed, en melden wij hem direct af. Zijn er verplichte reparatiepunten, dan leggen wij deze aan u voor, evenals de adviesreparatiepunten. U bepaalt wat u gerepareerd wilt hebben of zelf wilt repareren. Pas na uw goedkeuring gaan wij over tot herstel van uw auto, zodat u weer veilig en met een goedgekeurde de weg op kunt.

Meer belangrijke algemene informatie over De Algemene Periodieke Keuring ofwel apk leest u hier.

Apk keuring voor auto's

Wij keuren en zijn bevoegd om alle merken auto’s apk te keuren. Dus of u nu in een Volkswagen, Ford, Renault, Peugeot, Volvo, Audi, BMW, Mercedes, Fiat, Lancia, Alfa of Saab rijdt, u bent bij ons van harte welkom. Onze apk-keurmeesters voorzien uw auto graag van een nieuwe keuring. Bel voor het maken van een afspraak naar één van onze vestigingen.

Apk keuring voor bestelbussen

Rijdt u in een Volkswagen Transporter, Opel Vivaro, Mercedes Sprinter of een andere bestelbus, kort of verlengd? Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Op al onze vestigingen waar we auto-onderhoud verzorgen bevindt zich één of meerdere bruggen waarop we dit kunnen uitvoeren. Veel garages lopen vaak aan tegen te weinige ruimte in de hoogte. Wij beschikken juist over deze benodigde vrije ruimte. De keuring en eventuele reparatie kunnen we daarmee goed, volledig en op de juiste wijze uitvoeren.

Apk keuring voor trikes

Is trike rijden uw grote passie? Bij ons kunt u uw trike laten apk keuren. Want ook hiervoor geldt dat ze periodiek gekeurd moeten worden. Onze werkplaats en equipment voldoen aan alle eisen om deze keuring uit te mogen voeren. Maak snel een afspraak, en geniet van elke rit met uw trike!

Een trike apk keuren bij Van Essen

Apk keuring voor campers

Ook campers dienen periodiek apk gekeurd te worden. Vele tientallen campers voorzien wij jaarlijks van een apk keuring.  Wij beschikken over de nodige bruggen, remmentestbank en gereedschap. Daarnaast beschikken wij over verlengde bruggen en meer dan voldoende vrije ruimte in de hoogte.  Deze combinatie zorgt ervoor dat wij ook extra lange en/of hoge campers kunnen en mogen keuren.

Een close up van een camper op de brug

Is uw auto, bestelbus, trike of camper binnenkort aan een apk toe, maak dan snel een afspraak bij één van onze vestigingen. De apk-keurmeester staan voor u klaar!

Van Essen Eerbeek

Adres

 • Kollergang 12
  6961 LZ Eerbeek

Openingstijden

 • Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 12.30 uur
 • 13.00 - 17.30 uur
 • Zaterdag
  09.00 - 12.00 uur
 • 13.00 - 15.00 uur

Van Essen Zwolle

Adres

 • Ceintuurbaan 8
  8024 AA Zwolle

Openingstijden

 • Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 12.30 uur
 • 13.00 - 17.30 uur
 • Zaterdag
  08.00 - 12.00 uur