Gekwalificeerde autosloperij voor gebruikte auto-onderdelen, diverse automerken

Autosloperij Van Essen bestaat al 50 jaar en is een gekwalificeerde autosloperij in Emst. Wij zijn een RDW erkend bedrijf waar je terecht kunt om je sloopauto te verkopen en gebruikte auto-onderdelen aan te schaffen. Het terrein met ca. 300 sloopauto’s bestaat uit diverse merken. Wekelijks zo niet dagelijks worden deze vervangen/ververst door nieuwe varianten.

Auto's in de rij bij Autosloperij Van Essen voor aankoop gebruikte auto-onderdelen

Gebruikte auto-onderdelen zelf demonteren

Deze sloopauto’s bevatten nog veel goede onderdelen die (her)gebruikt kunnen worden. Naast duurzaam is zijn tweedehands onderdelen ook veel goedkoper dan nieuwe onderdelen.

Bij ons heb je nog de mogelijkheid zelf het terrein op te gaan en zelf de gewenste onderdelen uit te zoeken en te demonteren. Kijk hiervoor rustig rond en beslis van welke auto je het onderdeel het liefste wilt of het meeste geschikt is. Uiteraard staan we je met advies bij als dat gewenst is.

Recycling

Alvorens de auto’s het sloopterrein op mogen ontdoen wij ze van alle vloeistoffen, zoals olie, koelvloeistof en remvloeistof. Hierdoor kunnen er geen milieuonvriendelijke situaties ontstaan. Deze vloeistoffen worden verantwoord afgevoerd naar gespecialiseerde bedrijven zoals GS-Recycling, Dusseldorp, ARN e.d. Gaan de auto’s definitief het terrein af, dan worden ze nog verder ontmanteld en de diverse materialen naar juiste recyclebedrijven afgevoerd.

Werkwijze

 1. Meldt u aan de balie/receptie en geef aan dat u graag het sloopterrein op wilt. Vraag evt. om advies waar u uw merk auto kunt vinden of van welke auto u het beste het onderdeel kunt halen
 2. Zoek de auto(‘s) en demonteer het onderdeel (zelf gereedschap meenemen)
 3. Reken het onderdeel af bij de balie/receptie

Anderen bekeken ook

Sloopauto verkopen

Gebruikte auto-onderdelen nodig?

Eén onderdeel kan uiteraard ook, kom dan langs aan de Vlekkertseveld 16 in Emst. Vergeet niet gereedschap mee te nemen…

Van Essen Emst

Adres

 • Vlekkertseveld 16
  8166 KZ Emst

Openingstijden

 • Maandag t/m vrijdag
  08.15 - 12.00 uur
 • 13.10 - 19.00 uur
 • Zaterdag
  08.15 - 12.00 uur
 • 13.10 - 15.00 uur