Over Van Essen Eerbeek

Voor het complete pakket op het gebied van banden en autoservice heten wij u welkom op onze vestiging in Eerbeek. Zonder afspraak voor banden, accu’s, uitlijnen en diagnose. Op afspraak voor apk, kleine en grote beurten, reparaties, airco-service voor uw auto, bedrijfswagen, camper en caravan.

Bandenservice

Van Essen Eerbeek is de grootste bandenservicebedrijf in de wijde omgeving van Eerbeek. U vindt bij ons alles op het gebied van banden voor auto, motor, camper, caravan, land- en tuinbouw, truck en industrie. Een grote voorraad zomer-, winter– en all seasonbanden, nieuw en gebruikt, en velgen liggen voor u ter beschikking.

Trilt uw auto of trekt hij naar links of rechts, laat uw wielen balanceren of uw auto bij ons uitlijnen door één van de vakkundige monteurs.

Nadert het seizoen voor de zomer- en winterbandwisseling weer, onze machines en monteurs staan voor u klaar. Heeft u geen ruimte voor de opslag thuis, geen probleem, onze opslag biedt voldoende ruimte.

Autoservice

Aan de grote vraag naar een betrouwbaar adres voor auto-onderhoud geven wij inmiddels ook al meer dan 15 jaar gehoor.

Op de geheel eigen autoserviceafdeling vinden jaarlijks meer dan 2.000 apk keuringen plaats, worden vele grote en kleine beurten uitgevoerd en alle nodige reparaties en ander onderhoud verzorgd. Onze gedegen apk-keurmeesters en monteurs stellen graag hun ervaring beschikbaar om u volop te laten genieten van elke autorit.

In- en verkoop auto's

Om het pakket compleet te maken, staan dagelijks ca. 30 occassions klaar. Bent u toe aan een andere auto, kom gerust eens kijken en proefrijden. Zoekt u iets speciaals, wij gaan graag met uw zoekvraag aan de slag.

Waar komen onze klanten vandaan

Onze klanten komen uit Eerbeek en weide omgeving. Zoals uit Brummen, Dieren, Doesburg, Spankeren, Leuvenheim, Laag-Soeren, Loenen, Beekbergen, Hoenderloo, Klarenbeek, Thonden, Zutphen en Apeldoorn.

Ook u hopen wij binnenkort met u auto te mogen begroeten aan de Kollergang in Eerbeek. Tot snel!