Van Essen Emst

Voor goede en goedkope banden gaat u natuurlijk naar Van Essen Banden in Emst. De grootste bandenspecialist in de wijde omgeving. Voor uw auto, motor, bedrijfsauto, vrachtwagen, land- en tuinbouwvoertuig, aanhanger, camper en caravan.

Bandenservice

Wij zijn van oudsher (sinds 1947) een bandenspeciaalzaak, en leveren alles op het gebied van banden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden het aan. Naast een royale sortering zomer-, vierseizoenen- en winterbanden, nieuw en gebruikt, treft u ook een ruim assortiment motorbanden, truckbanden, landbouwbanden, lichtmetalen velgen en accu’s aan. Bovendien verzorgen wij de opslag voor winter- en zomerbanden.

Op onze vestiging in Emst heeft u keuze uit een voorraad van circa 12.000 nieuwe banden. Mocht uw merk of maat er onverhoopt niet bijzitten, dan is hij doorgaans de volgende dag wel voorradig. Klaar terwijl u wacht, onder het genot van een kop koffie.

Op de speciale 3D uitlijnbrug staat de sporing van uw auto snel weer zoals het behoort.

Autodemontagebedrijf

Wij zijn RDW erkend voor het innemen en vrijwaren van oude auto’s. Is uw auto niet meer te repareren of zijn de kosten te hoog? Bel ons en wij regelen de inname voor u. Mocht u niet meer in staat zijn met de auto bij ons te komen, dan halen wij hem bij u op.

Voor de meest uiteenlopende merken en type auto’s van 10 jaar en ouder vindt u op ons autodemontageterrein gebruikte auto-onderdelen.

Wij hopen u snel te mogen begroeten aan Vlekkertseveld in Emst!

Met vriendelijke groet,

Wilco van Essen
Eigenaar

Emst collage 2017 03 20 3