Welkom bij Premio Van Essen Zwolle

Bij Premio Van Essen Zwolle kunt u terecht voor een totaalconcept voor uw auto. De bandenmonteurs, apk-keurmeester en automonteurs dragen met plezier zorg voor uw rijplezier en veilig rijgedrag.

Pand Premio Van Essen Zwolle met personeel

Bandenservice

U treft hier een compleet pakket bandenservice aan. Van autobanden tot caravanbanden, van scooterbanden tot truckbanden, van nieuw tot gebruikt. Ook uitlijnen, infrarood balanceren en onder hogedruk blanceren zijn aanwezige specialismes.

Autoservice

Wij bieden autoservice in de breedste zin van het woord. Biedt uw auto gerust aan voor een apk keuring, grote of kleine beurt, voor het stellen van een diagnose bij een storing of voor het uitvoeren van een reparatie. Wilt u een trekhaak onder uw auto, de distributieriem vervangen hebben, of de airco geserviced hebben, wij proberen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Ook camper- en caravanonderhoud behoren tot het onderhoudspakket. Breng uw camper of caravan voor u op pad gaat even bij ons langs, zodat u gaat genieten van een zorgeloze vakantie!

Vanwaar de naam Premio Van Essen?

In Zwolle draaien wij onder de naam Premio Van Essen. Premio is een landelijk full autoserviceconcept. Naast scherpe prijzen, een breed assortiment en laagdrempeligheid, weten wij ons te onderscheiden door het leveren van hoogwaardige service voor een betaalbare prijs. De bijbehorende blauwe kleurstelling maakt het geheel tot een frisse en vertrouwde uitstraling. Door de pluspunten van Premio te combineren met die van Van Essen profiteert u van een optimale service!

Waar vindt u ons?

U vindt ons aan de Ceintuurbaan nummer 8 in Zwolle. Dichtbij het PEC stadion achter het Firezone benzinestation.

Het team van Premio Van Essen heet u van harte welkom!

 

Robbert van Lottum

Bedrijfsleider

Een collage van de vestiging van Premio Van Essen in Zwolle